Nära och kära

Återigen fick jag uppleva vilken lyx vi har som har så många fina människor som älskar Basti och hjälper oss när det krisar. Igår kväll märkte vi att vi dubbelbokat oss på förmiddagen och då hörde jag av mig till Bastis faster som genast ställde upp och kom imorse med Frans för att busa med Basti när vi var borta. Detta underlättar enormt för oss men det bästa är att det ger Basti så mycket att umgås med andra än oss.

Idag hos psykologen låg fokus på mina känslor inför jobbstart nästa vecka. Fokus kommer att få ligga på måsten med jobb och Basti medan alla borden få ta en paus ett tag tills de första veckorna i vart fall är avklarade på jobbet. Däremot kommer jag att göra saker som ger energi när jag orkar, såsom projektet med AjaBajaCancer som vi jobbar med när tid och ork finns. Att ha ett sådant projekt med någon som vet hur det är att ha barn med cancer underlättar och är kanske till och med en förutsättning för att det ska funka då vi måste vara flexibla och barnens mående och vår ork styr allt.

2 reaktioner på ”Nära och kära

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s