Lejon

Vi har vant oss vid ett liv med mediciner och sondmatning till den grad att det ibland känns som alla har samma rutiner som oss, men ikväll när jag skulle förbereda Bastis mediciner slog det mig att så inte är fallet för de flesta. Jag är bara så tacksam att han bara ska ha medicin tre gånger per dygn numera och antalet mediciner har minskat lite. Tyvärr har vi även fått minska Bastis mat de senaste dagarna då han kräkts och mått illa vilket antagligen beror på den senaste cellgiftsbehandlingen. Det är lite jobbigt med dessa bakslag och att det inte bara kan flyta på, men förhoppningsvis blir det så snart både vad det gäller mat och medicin. Just nu äter han inte mycket själv och han får ett underskott vad det gäller kalorier, förhoppningsvis påverkar det inte hans vikt för mycket negativt.

Ikväll var vi på en promenad och trots sina svårigheter att gå med klumpiga skor och mycket kläder så ville han gå även om det inte går särskilt fort. Sedan vi var på Fjärilshuset är han lite rädd för skogen och särskilt när det blir mörkt då han tror att det finns lejon i skogen vilket är en av hans största rädslor just nu. Det blir därför väldigt mycket prat om lejon från Basti och vi försöker att förklara att det inte finns lejon i Sverige förutom på djurparker men det fastnar inte lika bra hos honom utan vi har mycket jobb kvar för att få bort den rädslan hos honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s