Påskdagen

Basti vaknade först vid 3 och sedan vid 5.30 men lyckades somna om första gången själv men andra gången ville Basti sova med pappa i soffan. Han somnade om efter någon timme och vaknade vid 9.30. När vi satt och skulle ha en mysig frukost började Basti visa tecken på att må illa och började kräkas, stackars lilla kille som mår illa på morgonen. Han visade samma tecken igår och ville då vara ifred från andra tills han mådde bättre. Men sedan mådde han mycket bättre och busade innan vi gick på en promenad för att titta på hästarna. Basti somnade direkt i vagnen och missade hästarna. Som vanligt vaknade han när vi nästan var framme och då ville han fortsätta att vara ute innan vi åkte hem från landet. Det är sådan lyx att kunna vara ute på det sättet.

Imorgon hoppas vi att få till en lekdejt med två kompisar från förskolan som Basti inte träffats sedan i slutet av oktober. De har pratat vid några tillfällen på FaceTime men blir spännande att se hur det blir när de träffas i verkligheten dessutom i en miljö där de inte brukar träffas.

En reaktion på ”Påskdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s