Påskafton

Blev en påskafton på landet för Basti och oss. Efter lunchen var vi nere vi en brygga och Basti lekte så att det glittrade i ögonen på honom medan han busade. Han kallade snön för yoghurt och såg överlycklig ut när snön kastades. Han ville hoppa i vattenpölarna men när han stod i pölen böjde han bara på knäna och tyckte att han plaskade i pölen, han verkar inte vilja smutsa ner sig riktigt.

När vi kommit tillbaka till huset så vägrar Basti gå på snön, han verkar tycka att det är otäckt och vill bli buren över snön medan han kan gå där snön smält undan. Undra om det är för att det blir svårare med balansen för honom på det underlaget.

Innan vi gick in för kvällen då solen började gå ner fick Basti leta efter tre kinderägg ute och blev väldigt nöjd när han lyckades hitta dem medan vi började grilla. När vi sedan satt inne såg vi tre stora älgar passera ute på trädgården 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s