Låångfredag

Det har varit en lång väntan idag på olika provresultaten för att se när vi kunde åka hem. Det var väldigt lugnt på avdelningen idag då många åkt hem eller fått permission. Vi spenderade tiden med att leka i sängen, dansa framför TVn och leka i lekrummet på avdelningen. Vi pratade även lite FaceTime samtal och sov en stund. Sista timmen lekte Basti med några ur personalen som byggde koja mm i korridoren. Han hittade även en kompis som var med och lekte tittut och sedan jagade Basti henne i korridoren. Basti fick även några kramar som var så sött att se.

Vid 18.15 fick vi besked om att han haft två prover under gränsvärdet så då kunde vi åka hem. Basti ville först fortsätta att leka och busa med personalen men sedan följde han med till rummet för att ta ut nålen. Sedan bokade vi sjukresa som kom som den skulle. När vi sedan kom hem hann jag inte ens ta av honom skorna innan han sprang runt och ville leka med sina saker.

3 reaktioner på ”Låångfredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s