Byte av nål

Vilken kille vi har! Han är en riktig kämpe, krigare och superhjälte i ett. Går egentligen inte att sätta någon etikett på vad han är men jag är väldigt imponerad av vår Basti.

Igår kväll började Bastis dropp larma för högt mottryck. Sköterskan kollade på det och tog bort larmet men hon hann knappt lämna rummet innan det larmade igen. Vi märkte sedan att när hon rörde vid nålen var Basti öm där. Det var två sköterskor på rummet som försökte lösa situationen genom att trycka på nålen och tejpa men tyvärr funkade inte det. Nästa steg var att ta bort all tejp och försöka tejpa under skyddsplasten, men inte heller det fungerade så då blev sista steget att byta hela nålen. Denna process tog cirka en timme så klockan hann bli 22 på kvällen. När vi sedan skulle byta nål var det inte riktigt läge för bedövning för sticket då det ska vara dropp som ska gå hela tiden och det redan stått stilla länge och det skulle ta ytterligare minst 40 minuter innan droppet skulle vara igång igen. Så vi tvättade med de fem spritade tussarna och därefter stack de in nålen utan problem då Basti bara sa aj men låg helt stilla och var helt grym. Han hade väl inte så mycket val men under hela den här processen på drygt en timme låg han helt stilla och var så tålmodig trots att han bara är två år. Jag är så imponerad av vår son.

4 reaktioner på ”Byte av nål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s