Bra dag och utbildning

Basti har varit på underbart humör idag vilket känns fantastiskt då det trots allt är behandlingsdag. Han har busat med all personal och även inne på rummet där han skulle sövas busade han och var helt avslappnad. Han visste precis att han skulle sova där inne och det var inga problem, det är så skönt. Efter sövningen märkte jag att hans kind där sonden suttit var helt röd så nu hoppas vi att det inte blir någon bestående skada utan att det läker fint samt att det inte uppstår igen under plåstret för sonden.

Basti skulle egentligen ligga på sidan en timme på rummet men han började busa och det var omöjligt att hålla honom lugn utan bus efter ungefär 30 minuter. Efter lunch gick jag på en liten föreläsning tillsammans med andra föräldrar om ALL, tycker det var ett bra intiativ av kontaktsjuksköterskorna och ansvarig läkare då det finns många frågor hos oss föräldrar som har barn som drabbats. Jag kan inte förstå att vi haft 5 månaders behandling nu, känns som en evighet samtidigt som det känns som igår vi fick beskedet. Jag är inte avundsjuk på de föräldrar som väntade på dag 29 imorgon med besked om vilket behandlingsprotokoll deras barn ska få. Den ovissheten är jobbig men sedan är det bara att ta ett steg i taget. Har insett att jag inte kan så mycket om Bastis värden mm men å andra sidan kan jag nog det jag behöver kunna i vart fall. Om det är någon som har någon fråga om ALL har jag mer information nu så det är bara att höra av er med frågor. Nedan ser ni skillnaden på en frisk och en sjuk benmärg.

2 reaktioner på ”Bra dag och utbildning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s