Sovrutiner och uppmaning

Igår kväll fick vi paket hemkörda med den fina vagnen som ni samlat in pengar till. Basti älskade vagnen och tyckte om att han kunde ta sig upp och ner själv i den och sedan la han sig i den för att sova sa han. Är väldigt tacksam för det fina initiativet och för alla fina människor som gav detta till Basti och oss.

Basti somnade inte i vagnen utan det blev samma visa som alltid för oss med honom på kvällarna. Han har fått för sig att han ska sova i soffan och då gärna vara vaken väldigt länge. Jag vet att han sov väldigt bra med de som var barnvakt till honom när vi var iväg men med oss kör han. Igår stod jag på mig och han fick sova jämte mig i sängen istället, men han somnade inte förrän strax innan 2 då jag verkligen tog striden och han skrek och var ledsen för att han inte ville sova. Innan dess hade han varit pigg och nöjd. På sjukhuset somnade han vid 22 så det är hemma med oss han fått dessa knäppa vanor som vi nu måste jobba med att bryta då vi annars kommer få det jobbigt när vi ska börja jobba lite.

Igår på skansenakvariet fastnade jag för att de skänker panten till Barncancerfonden. Det finns säkert andra ställen som gör något liknande men jag tycker det vore toppen om fler företag och organisationer tog efter detta goda exempel och skänkte panten till välgörenhet vilket tydligt framgår när man lämnar sin burk eller flaska. Några enstaka kronor här och där blir snabbt väldigt mycket pengar till bra ändamål! Sprid gärna detta vidare så att vi kan få fler att göra skillnad för andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s