Dag 2 på Skansen

Efter morgonens frukost i sonden och mediciner samt efter vi tagit febern begav vi oss till sjukhuset för provtagning och blodtrycksmätning. Därefter åkte vi vidare till Skansen, när vi kom fram sov Basti och jag visste inte vad jag skulle gör men gick in på akvariet och tittade medan Basti sov i vagnen.

När han sedan vaknade och insåg att han var bland fiskar, krokodiler, ormar och apor blev han snabbt pigg. Han ville dock inte kolla på krokodilerna utan fiskarna och ormarna var det som stod högst upp på agendan. Efter en tur på akvariet kom vi ut i deras butik och jag började fundera på hur jag skulle kunna komma ut därifrån utan att köpa något. Han tittade på gosedjuren, ormarna, bilar och flygplan men när han tittat klart var det inga problem att fortsätta för att titta på djuren ute. Vi såg många djur såsom varg, björn, lo, älg, kaniner, marsvin och säl men det Basti fastnade för var brunråttor.

När Basti gick runt på Lill Skansen var det flera vuxna och barn som tittade på honom och hans sond. De höll på att gå in i en stolpe för att de tittade så mycket. Det är klart att det känns lite konstigt att de tittar så pass mycket men jag känner mig ändå mycket tryggare nu när andra tittar. Jag till och med valde att ge Basti sina mediciner medan han satt på en stor padda mitt i rummet för varför ska vi gå och gömma oss i ett hörn för att Basti ska ha mediciner?

Läkaren ringde när vi var på Skansen och berättade att Bastis värden var lite bättre nu så på onsdag blir det behandling som planerat. Dessutom ska han börja äta en annan sorts kortison under en tid för att hjälpa hans egna produktion. Läkaren skrev ut ett nytt recept och jag valde att gå till det stora apoteket vid centralen för att de skulle kunna ha medicinen men som vanligt fanns inget i lagret utan det är en beställningsvara och kommer imorgon.

3 reaktioner på ”Dag 2 på Skansen

  1. Bra att du kommit så långt så du inte bryr dig att folk tittar på er fortsätt så.Bli inte förvånad när medicinen inte finns i lager längre är tydligen mer regel än undantag nu för tiden.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s