Uppskatta det man har

Att ta för givet att man får åka hem till sin säng efter att man lämnat hemmet för en promenad på stan är inte längre en självklarhet för oss. När vi igår fick lämna sjukhuset var det så skönt att komma hem igen efter vår promenad i torsdags. Att få duscha i sin egna dusch är så skönt efter några dagar på sjukhuset, särskilt då vi glömde schampot när vi fick åka hem och panikpacka vilket resulterade i att jag tvättade håret med tvål vilket inte är bra.

Det var så skönt att få sova i sin egna säng i natt också och jag var väldigt trött då jag vaknade vid 6 i lördags vilket jag inte är van vid längre. Micke hade sedan gått till affären med Basti när jag fortfarande sov för att kunna göra en mysig frukost till oss. Att få äta god frukost i soffan och titta på någon bra serie en lördag eller söndag tycker jag är så mysigt.

Sedan helt plötsligt fick jag för mig att jag var tvungen att fixa iordning här hemma och märkte hur stingslig jag blev mot Micke och tålamodet när Basti tjatade om skinka för 20e gången var inte det bästa. Han vill ha skinka men äter typ inget av den och ska ändå ha ny hela tiden, det blir lite påfrestande vissa gånger. Men mitt humör och sinnesstämning berodde antagligen på PMS, så skönt att jag fick en förklaring till varför jag blev som jag blev då det inte är likt mig. Även Micke blev väldigt förvånad och besviken när jag reagerade så efter att han gett mig sovmorgon och fixat frukost. Nu hoppas vi på en mysig dag i solen även om vi är lite trög startade i den här familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s