Positiva krafter i samhället

Vilka positiva krafter det finns i samhället ibland, så mycket kärlek och omtanke. Vi är så lyckligt lottade att efter mitt inlägg igår påbörjades inte bara en utan två insamlingar för en ny vagn till Basti, tog inte ens ett dygn så hade de samlat in pengar från underbara människor som hjälper oss och även beställt vagn med tillbehör. Är så imponerad av dessa krafter som när de används tillsammans kan åstadkomma detta som gör stor skillnad för oss. Jag hoppas kunna ge tillbaka av den kärlek och omtanke ni visar oss i den här situationen.

Inatt kröp Basti över till min säng och skulle ligga nära mig under mitt täcke, den kärlek denna kille ger och får är underbar. Basti och jag har även gått en runda på det nästan tomma sjukhuset i de stora korridorerna då han vaknade redan vid sex när sköterskan skulle ta blodprov. Det visade sig att Bastis egna produktion av kortison är urbalans varför han har för lågt värde vilket kan ge de symptom som Basti har med feber, trötthet och illamående. Nu gav de honom kortison intravenöst på förmiddagen och så ska vi ge honom kortison i sonden ett par dagar. Vi hoppas att detta ska återställa balansen i hans kropp så att han får må bättre snart igen. Då han ändå mår ok får vi åka hem i eftermiddag och komma tillbaka på måndag för blodprov och blodtrycksmätning. Om Bastis värden är tillräckligt bra kommer vi sedan läggas in på onsdag för sövning och sedan cytostatika i ett dygn med efterföljande utsöndring på sjukhuset.

En reaktion på ”Positiva krafter i samhället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s