Vilken barnvagn?

Igår gick vi förbi en barnbutik innan Basti blev dålig så vi hamnade på akuten. Vi har insett att vi måste byta vagn till Basti väldigt snart och blev rekommenderade en Baby Jogger City Mini GT då vi antagligen behöver vagnen längre än vad vi hade behövt om Basti vore frisk eftersom han har problem att gå fortfarande. Nu när jag har varit på sjukhuset har jag därför försökt att hitta en begagnad sådan vagn men det verkar vara väldigt svårt då det inte verkar finnas så stort utbud och att det är ett högt andrahandsvärde på den vagnen. Är det någon som har något tips på vart man kan hitta en sådan vagn till ett bra pris eller tips på annan lämplig vagn som man kan köra bra på olika underlag och som rymmer Basti även ett tag framöver. Kontakta gärna mig i sådant fall.

Annars tar vi det mest lugnt här på sjukhuset och väntar nu på lite mer provsvar då Basti har svullnat upp väldigt mycket framförallt på huvudet av vätska, har förhöjd temp och är slöare än vanligt samt varit illamående i en dryg vecka vilket är märkligt då han inte fått cytostatika sedan förra onsdagen. De har gått ner från antibiotika fyra gånger per dag till en gång per dag vilket gör att vi eventuellt kan åka hem eller få permission imorgon beroende på vad provresultaten visar och Bastis allmäntillstånd.

En reaktion på ”Vilken barnvagn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s