Snabba vändningar i livet

Tänk vad snabbt livet kan ändras. Jag lämnade vår lägenhet i förmiddags med tron om att vi skulle lämna prover på sjukhuset, gå en promenad, vara hemma, träffa en annan mamma för vårt projekt och därefter skulle jag somna i vår säng. Istället för detta hamnade jag och Basti på avdelning 12 igen medan Micke fick åka hem och sova. Jag är van vid att ha kontroll på mycket men ha fått lära mig och jobbar på det hela tiden att släppa kontrollen, som idag när inget blev som jag tänkt.

Vi har haft turen att Basti klarat sig ifrån feber sedan i januari då vi kom hem och därför blir det extra tråkigt att han blir sjuk dagen innan jag skulle genomföra ett överraskningsmingel för Micke som fyllde 35 år när vi var iväg. Igår hade vi inhandlat lite charkuterier och vin inför morgondagen och vi hade fixat för att allt skulle bli en jätte bra överraskning, men det var tyvärr bara att ställa in idag och berätta för Micke om vad jag hade planerat. Det är nog inte meningen att vi ska få ha lite kalas för att fira våra 35 årsdagar med tanke på att Basti fick diagnosen på min födelsedag vilket ställde in även det kalaset. Vet att det kanske bara är små obetydliga och löjliga saker med kalas och fira födelsedagar men det är ändå lite typiskt att han blir sjuk just den här dagen. Finns å andra sidan inga bra dagar att bli sjuk på utan nu får vi bara göra det bästa av situationen för att stötta Basti och hoppas på att vi snart är hemma igen.

2 reaktioner på ”Snabba vändningar i livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s