Änglar

Fick höra igår att ytterligare en kämpe förlorat kampen mot cancern och under de senaste två veckorna är det totalt tre kämpar som förlorat kampen på avdelning 12. Hur kan livet vara så grymt och orättvist att ett litet barn inte ska få utvecklas till en vuxen utan bli stoppad av den hemska cancern. Den lilla kämpen var på sjukhuset under hela tiden vi var där och var precis som Basti även om hon var lite yngre. Hon brukade vara på sjukhuset med sin mamma. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att plocka ihop sina saker på avdelning 12 och åka hem utan sitt barn. Denna lilla tjej som jag träffat för inte så länge sedan och då gick omkring och tittade på barnprogram i soffan, hur kan hon vara en ängel nu? Varför blir det såhär? Detta gör mig ännu mer övertygad om att alla som kan behöver stötta Barncancerfonden för att forskningen ska gå framåt och att det inte ska komma mer kämpar till himlen.

3 reaktioner på ”Änglar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s