Värme?

Solen verkar ha följt med oss från Abu Dhabi till Stockholm men nu hoppas vi även att värmen kommer snart. Basti går fortfarande lite ostadigt vilket gör att han inte går lika mycket ute då han behöver klumpigare skor och kläder. Kommer bli så skönt när han slipper overallen och kan ha gympaskor på sig istället när vi busar ute. Igår eftermiddag när Basti ville gå ut så ville han bli buren och hans favorit på lekplatsen var fastfrusen, men snart kommer värmen hoppas vi på.

Det var mysigt att sova i sin egna säng i natt med hela familjen samlad. Basti låg väldigt nära oss så han har nog saknat oss lite kändes det som. Sedan när jag vaknade på morgonen låg Basti och Micke i soffan där de gått upp tidigare för att låta mig sova ut eftersom dygnet innan inte gett mycket sömn pga resan hem.

Jag var hos sjukgymnasten på förmiddagen och känner att det är väldigt givande. Jag gjorde vissa övningar även på semestern och det känns som käkarna kanske börjar lossna lite vilket innebär att spänningarna kanske släpper lite sakta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s