Sova- allt ok?

Undra hur Basti mår när han vaknar efter att nu har sovit i tre timmar. Han sov stora delar av förmiddagen också och var väldigt gnällig den tiden han var vaken så det känns som allt inte är som det ska. När vi var iväg har alla som varit med Basti sagt att han sover endast en timme per dag, men det stämmer alltså inte idag. Tog temperaturen tidigare idag och den visade ingen feber, får hoppas att det håller i sig så vi slipper feber och eventuell resa till sjukhuset.

Vi är utskrivna från hemsjukvården nu sedan igår vilket är första gången sedan vi kom hem i januari. Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att inte behöva få besök av dem var och varannan dag, även om de är superbra så blir det ett extra moment som är skönt att slippa. Det är även skönt att Basti slipper ha nålen hela tiden som han tidigare haft hela tiden förutom några få dagar i rad.

Imorgon ska vi till läkaren och prata om nästa fas i behandlingen och vi är så glada för att vi har kommit ur den jobbigaste fasen nu. Precis som vi började fasen med att Basti inte åt något är vi tillbaka där igen nu när han slutat med kortisonet. Stackars Basti verkar må illa och vill äta men det verkar inte smaka bra då han oftast kräks upp eller spottar ut det mesta han får i sig, det är skönt att det finns sondmat till honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s