Tillbaka till vardagen

Efter den här semesterveckan börjar en ny tid i våra liv där vi ska försöka genomföra lite nya projekt vid sidan av att finnas där för Basti. Vår förhoppning är att han kommer må lite bättre framöver och att vi då ska försöka återfå lite struktur i det kaos som varit.

Min sjukskrivning kommer inom ett par veckor vara 75 % men frågan är om vi lyckas få till att jag ska jobba 25 % eller om det kommer vara så att jag behöver vabba, vi får se helt enkelt. Klart är att det känns som ett extra stressmoment nu att inte veta hur det kommer funka rent praktiskt men får försöka ta en dag i taget i den delen då Bastis mående är det som får styra.

Ett annat projekt som jag har är att komma i form för min egen skull framförallt men även för Bastis. Jag vill orka vara med honom och leka när han mår bättre och vill vara mer aktiv. Jag vill finnas där för honom till 100 procent och inte vara en nejsägare. För att lyckas med detta måste jag försöka bryta mina dåliga matvanor och träna lite för att få mer energi till bra saker. Jag ska göra allt för att lyckas och hoppas att ni kan stötta mig även i detta. Träningskorten är på plats så nu gäller det bara att vara fokuserad och målmedveten för att framförallt bryta mitt sockerberoende.

Nu på onsdag ska vi till läkaren med Basti och veckan efter blir det sövning igen och nya cellgifter under inläggning om hans värden är tillräckligt bra.

En reaktion på ”Tillbaka till vardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s