Återförenade

Har aldrig varit ifrån Basti såhär länge men det har gått över förväntan. Jag kunde inte stå och vänta på bagaget idag utan det fick Micke göra medan jag gick ut och möttes av Basti och mina föräldrar. När jag såg min älskade Basti blev jag varm inombords och det kom några tårar, han är så fin och charmig min lilla kille ❤️ Det känns som vi varit iväg längre än en vecka då han har lärt sig många nya saker och ord, ser äldre ut och håret har börjat växa ut mer. Jag vill bara krama på honom hela tiden men han verkar inte lika imponerad av mig.

En reaktion på ”Återförenade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s