Tystnad

När man ligger och flyter i poolen försvinner alla ljud och världen utanför känns det som. Jag kände igen den känslan från ett tidigare ögonblick och det var när jag satt på konferens med jobbet och det ringde från dolt nummer med efterföljande samtal från Micke, då slogs världen samman för mig och jag gick in i en bubbla där världen utanför tystnade. Tänk vad många som varje dag får den känslan pga sjukdom eller annat hemskt i världen.

Idag är det många som cyklar för barncancerfonden och jag är väldigt tacksam för alla som gör det och bidrar i kampen. Alla tillrop och stöttning från alla får mig att lämna den tysta bubblan för att samla energi för vår och framförallt Bastis kamp. Jag vill att livet ska bli som tidigare men ännu bättre då vi lärt oss att inte ta något för givet och att sluta stressa utan njuta istället.

Igår när vi kastade boll i poolen frågade vi många vuxna om de ville vara med men de tackade nej för de verkade för blyga, jag hade antagligen gjort samma sak om någon frågat mig. Men efter ett tag kom en ung kille och frågade om han fick vara med och sedan en till och ytterligare en vilket gjorde allt mycket roligare. Trots att några av killarna nästan var för små för att hålla sig ovanför vattenytan vågade de och ville vara med. Jag ska lära mig av dessa killarna och våga trots visst motstånd. Övade redan idag genom att köra vattengympa trots att jag var ensam från början men sedan kom flera för att vara med efter fem minuter men jag är stolt att jag vågade köra ensam från början.

3 reaktioner på ”Tystnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s