Blod

Basti hade ett HB på 79 idag och låga trombocyter vilket innebar att han fick åka med mormor och morfar till avdelning 12 på Nya Karolinska för påfyllning av blodplasma och blod. Jag känner att jag idag ställt 1000 frågor till se som varit med Basti. Frågorna kommer både av längtan till Basti och oro för vad som händer hemma i kombination med lite dåligt samvete för att jag inte är där med honom samt mitt ganska stora kontrollbehov. Av de rapporter som jag fått hittills verkar dock allt gå bra och Basti verkar nöjd vilket är det viktigaste ❤️

2 reaktioner på ”Blod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s