Orättvist

Ligger på stranden och har det skönt men något gnager inom mig. Ser alla barnen vid strandkanten och poolen, hör hur de busar med varandra och sina föräldrar. Även om jag lyckas koppla bort livet hemma ganska bra blir jag påmind om Basti när jag ser barnen. Vi skulle ju ha åkt utomlands med honom den här vintern var det tänkt, men så blev det tyvärr inte. Blir påmind om den orättvisa cancern som drabbat honom. Även om jag vet att han har det bra och det inte är säkert att vi kommer åka hela familjen på alla semestrar framöver då jag även tror att det är viktigt med egentid så är det i sådant fall något som vi har valt själva och inte blivit tvingade till. Jag ska inte heller klaga då vi trots cancern och den påverkade ekonomin haft möjligheten att ta oss till solen och värmen, men blev bara påmind igen om att livet inte är rättvist och det är inte självklart alla gånger att man kan välja hur ens framtid ska bli.

Idag fick Basti åka till sjukhuset för behandling med farfaster men som jag förstod det hade det gått bra även om han varit lite ledsen när han fick en spruta i benet. Men tänk vad skönt att det går bra även med andra än mig och Micke för Basti under behandling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s