Livet

Ligger på stranden i lagom värme då det fläktar väldigt skönt, somnar till och hör små vågor som rullar in mot stranden. Det spelas musik i högtalarna som blandas med prat på olika språk av människor som verkar nöjda med livet och skrattar. Jag känner mig avslappnad och njuter till fullo, det är nog väldigt bra det här för mig och Micke. Vi har gått på stranden och hållit varandra i handen och pratat om annat än Basti och hans mediciner mm. Jag hoppas att detta fortsätter veckan ut för då kommer det här bli ännu bättre och vi kommer hem till Basti. Samtidigt när man ligger i solen och njuter börjar jag fundera på varför vi bor i Sverige och inte där det är varmt och sol. Tänk att kunna vara ute året om så att man kan gå till stranden eller bara njuta av värmen när man kommer hem efter jobbet. Vi kanske får mersmak av detta livet och bestämmer oss för att flytta till värmen när Bastis behandling är klar. Om jag ska leva efter att fånga alla möjligheter då man inte vet vad som väntar imorgon borde vi definitivt testa ett liv utomlands senare när Basti är frisk.

Basti verkar ha haft ett bra dygn sedan vi åkte, men vet samtidigt inte om de som har honom skulle våga säga något annat för vad skulle vi kunna göra härifrån? De vill väl inte oroa oss om det inte är jätte allvarligt så att det inte kan hanteras förrän vi är hemma, men det hoppas jag inte kommer inträffa.

3 reaktioner på ”Livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s