Arlanda

Inte ens när vi sagt hejdå till Basti, checkat in vårt bagage och sitter och väntar på att få gå på planet kan jag förstå att vi ska vara iväg en vecka. Vi lämnar ett grått Stockholm som är lite regnigt bakom oss för att förhoppningsvis stiga ur planet med varm luft som möter oss. Vi berättade för Basti att vi ska åka stort flygplan och att han tyvärr inte kan följa med oss den här gången men nästa gång ska vi åka alla tre. Han nöjde sig med det och gav oss varsin stor kram innan han gick över till farmor. Känns verkligen konstigt att lämna honom hemma, men det kommer bli bra och jag ska försöka fokusera på mig och Micke. Lite läskigt bara med alla flygolyckor jag läst om i tidningen senaste dagarna, det får inte hända oss någonting varken i luften eller på plats utan vi ska komma hem till Basti utvilade och fulla med kärlek❤️

En reaktion på ”Arlanda

  1. Ha det så himla härligt o njut ordentligt av värmen o all D-vitamin! 😊 Er Basti väl tar på er sen när ni är hemma med laddade batterier 💪😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s