Packa

Imorgon åker jag och Micke iväg en vecka till sol och värme för att ladda batterierna till den fortsatta behandlingen. Det känns spännande men märker även att jag nog har lite resfeber. Är allt med som jag behöver och är Bastis saker på plats för de som ska hänga med honom? Det är så mycket att tänka på med barn i vanliga fall och nu kommer det till saker som mediciner, matpump, sprutor, mortel, handskar och sondmat mm, men allt löser sig ju på ett eller annat sätt tänker jag. Själva har vi glömt köpa adapter till uttagen men hoppas vi hittar det på Arlanda imorgon.

Förutom att packa idag har jag rensat i garderober, skåp och lådor så nu när vi kommer hem är det lite bättre ordning förhoppningsvis och mindre av onödiga saker. Jag förstår tex inte varför jag sparat två mixrar som inte fungerar, trodde jag att de skulle laga sig själva i skåpet? Medan jag samlade en hög med sådant som skulle slängas eller packade våra saker gick Basti efter och plockade upp många saker så vi får se hur detta slutar imorgon när jag öppnar väskan i Abu Dhabi kanske det är en nappflaska istället för bikinin..

2 reaktioner på ”Packa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s