Statistik

Idag fick jag 8000 besökare som har gjort över 30000 visningar av mina inlägg! Känns overkligt att andra människor läser vad jag skriver om vårt liv, men är så tacksam då det innebär att jag förhoppningsvis kan påminna några varje dag om att leva i nuet och ta tillvara på småsakerna i vardagen. Saker som kan kännas som självklara och jobbiga ska man inte ta för givna utan försök att stanna upp för att uppskatta allt du har i ditt liv. ❤️

Basti är en sann kämpe som jag hoppas vill läsa min blogg när han blir äldre så att han förstår vilken hjälte han är som klarar av att även under den här tiden sprida väldigt mycket glädje och kärlek till andra. Han är en underbar kille som har den förmågan och det är många som är imponerade av honom. Ibland tänker jag att det bara är något som andra säger, men varför skulle de säga det om de inte tycker det? Jag kanske är naiv och väldigt subjektiv men Basti är en fantastisk kille!

2 reaktioner på ”Statistik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s