Väntan

Vi hade beställt sjukresan 30 minuter tidigare än vi behövde för att se om vi då skulle komma i tid och det gjorde vi eftersom taxin kom 20 minuter efter bokad tid. Vi skulle vara på avdelningen klockan 8, men när vi kommer hit är det bara en väntan. Basti har redan nålen sedan tidigare och tål inte emlasalvan för bedövning utan vi sätter på ett annat bedövningsplåster på ryggen där de ska sticka idag när han sövts. De ska även passa på att byta hans sond som de gör ungefär en gång per månad, är bra att kinden får vila från tejpen och näsan från slangen. De berättade precis att han kommer sövas på avdelningen vilket är så mycket bättre än att behöva åka ner till operation. Så nu väntar vi till någon gång efter 10 då vi hoppas att det är Bastis tur.

Vi försöker underhålla Basti genom lek, titta på TV och plattan då han fastar och när vi gick förbi köket ville han ha yoghurt, men som tur är äter han inte kortisonet nu så hans mathets är i princip borta vilket är extra skönt när han fastar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s