Påsk

Jag har alltid tyckt att yoga inte verkar vara något för mig, men efter att ha träffat sjukgymnasten idag och gjort lite övningar känns det som att jag inte ska vara så snabb på att döma ut saker som jag inte har testat. Vi får se vad det kommer leda till men känns som det är något som kan bidra med energi till mig och mer avslappning på rätt sätt. Jag tror att jag dömt ut det tidigare för att jag är så rädd att göra fel och att det märks tydligare när man gör något som är lugnt än om man går på andra träningspass. Sedan har jag även svårt att göra sådant som jag är dålig på då jag oftast vill vara bland de bästa. Detta är något som är positivt i vissa lägen men kan bli en stor nackdel för mig om det hindrar mig att testa nya saker bara för att jag tror att jag är dålig på det och då tar den lätta vägen. Vi får som sagt se vad detta kan leda till men bra att lära sig saker som man kan använda hemma eller där man är, känner redan att jag på kvällarna fokuserat på andningen vilket har varit väldigt avslappnande.

När jag kom hem från sjukgymnasten hade posten kommit med en kallelse från avdelning 12 för nästa behandling då Basti ska läggas in. Jag visste att den skulle komma snart, men det visar sig att vi läggs in på onsdagen under påskveckan vilket innebär att vi säkert är där tills påskafton. Vi har hittills lyckats pricka in alla högtider på sjukhuset känns det som, men vi får tänka positivt då det brukar vara lite extra saker på avdelningen vid högtider. Förhoppningsvis kommer vi även vara utvilade då det är veckan efter att vi har kommit hem från vår resa.

En reaktion på ”Påsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s