Känna igen sitt egna barn

Idag tittade jag på bilder från innan Basti blev sjuk eller rättare sagt fick sin diagnos då man inte kan säga hur länge han varit sjuk. Jag känner nästan inte igen min egna son på dessa bilder då han förändrats så mycket till det yttre. På grund av olika mediciner, framförallt kortisonet, förändras han även på insidan. Han har haft några veckor då han ätit kopiösa mängder yoghurt och på slutet även korv, men idag var det som att vi har en annan son då hans aptit är borta igen. Han äter lite yoghurt men har inte alls det suget efter mat som tidigare. Bara att hoppas att han fortsätter att äta lite och att det annars funkar med sondmaten för just nu har han ingen näring via blodet och det är så skönt att slippa.

Jag blir ledsen när jag tittar på bilderna från vårt tidigare liv då vi var lyckligt ovetande om vad som väntade och att cancern skulle komma till vår familj. Den vänstra bilden är tagen 24 oktober 2017, dvs två dagar innan vi fick reda på att Basti var sjuk. Basti som älskar förskolan och precis börjat på gympa och vi skulle få en regelbundenhet i att besöka badhuset, men allt det är borta just nu. Känns så orättvist att min kille med sin ljusa kalufs barndom har blivit något annat och att hans tid med sina kompisar har tagits ifrån honom. Att han istället för att leka på förskolan får besöka sjukhus, ta prover och vara med oss dygnet runt. Det är jätte mysigt att få möjligheten att vara med sitt barn mer men det är jobbigt både för honom och oss när man inte är van att umgås så mycket med varandra hemma. Basti får inte vara barn med andra barn och vi får inte vara vuxna med andra vuxna, vi har tvingats in i en värld som vi aldrig ville besöka. Tänk vad orättvist livet är och vad jag längtar till ett normalt liv där jag ska ta tillvara på livet mer.

5 reaktioner på ”Känna igen sitt egna barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s