Barnvakt

Vaknade först vid 7.55 och funderade på om jag skulle gå upp och kolla på Vasaloppet, men bestämde mig snabbt för att ligga kvar i sängen och försöka somna om när jag hade möjligheten. Vaknade sedan efter 9.30 och fick ett samtal från farfaster som berättade att allt går väldigt bra med Basti. Blir alldeles varm i hjärtat av att tänka på hur bra detta är för Basti och oss. Han får nya intryck och lär sig mycket nya saker av andra människor vilket berikar hans liv. Jag vet hur roligt vi haft det när vi varit barnvakt och att det verkat uppskattat av barnen och det vill jag kunna ge till Basti. Tidigare har jag vid vissa tillfällen tänkt att det kanske inte är bra att lämna bort honom för vad ska andra tänka, men har kommit över det då jag tänker på hur mycket detta berikar Bastis liv och kanske särskilt nu när han är så mycket med mig och Micke.

Är väldigt skönt att ligga i soffan nu och titta på Vasaloppet utan någon som ska ha yoghurt hela tiden eller mediciner vid olika tidpunkter på dagen. Funderar dock på att jag kanske borde ta detta tillfälle när Basti inte är här till att städa här hemma, men vi får se om energin till det kommer efter Vasaloppet för just nu känner jag inte alls för att städa och lär ju inte vara någon annan som tar det jobbet från mig utan det finns kvar senare i veckan..

2 reaktioner på ”Barnvakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s