Djurgården

Vid lunch kom farfaster för att fixa Bastis mediciner och därefter ta med sig honom ett dygn hos sig. Han hade en relativt stor resväska och en mindre väska plus vagn för att vara borta typ ett dygn, det är galet! När jag hade vinkat av dem och tagit en dusch slog huvudvärken till precis som när vi lämnade Basti ett dygn för att sova på hotell. Det är som att mitt huvud går på högvarv hela tiden och när jag kan släppa kontrollen så blir det huvudvärk av det. Som tur var släppte den relativt snabbt.

Vi åkte sedan in till stan och gick en promenad tills vi hittade ett mysigt ställe på Söder med väldigt god mat till ett bra pris. Tänk vilken lyx vi har som kan få så mycket egentid i den här situationen vi hamnat i.

Efter maten mötte vi upp svärmor för att titta på Djurgården som bjöd oss på gratis biljetter. Tyvärr var det inte ett alternativ att ta med Basti pga infektionsrisken, vore roligt om Djurgården och andra föreningar tog efter AIK som gav oss möjligheten att vara i VIP avdelningen utan andra som inte tillhörde Barncancerfonden då det underlättar för barnen som är infektionskänsliga. Det var en bra match men tyvärr höll inte Djurgården ledningen ända in i slutet. Känns lite konstigt att vara utan Basti, men det är bra träning inför nästa måndag då vi åker iväg. Jag har bara fokuserat på hur skönt det ska bli att komma iväg till sol och avkoppling så jag har inte riktigt tänkt på att det innebär en hel vecka ifrån min lilla kille. Jag har aldrig varit ifrån honom så länge men det kommer säkert gå bra då han kommer ha så roligt med alla som han ska få hänga med under den veckan. Han kanske inte alls vill vara med mamma och pappa sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s