Humörsvängningar fortsätter

Tänk att gå från att vara jätte glad ena sekunden till att bli så arg nästa att han bara skriker och gråter utan att det går att trösta honom. Detta har säkert många föräldrar varit med om men när Basti inte förstår vad det kommer ifrån och jag vet att det är kortisonet som jag ger honom höga doser som gör honom såhär är det jobbigt. Tidigare idag skulle Micke gå ut en sväng och Basti ville följa med, men då han inte fick det idag blev han så arg att han inte kunde hejda sig själv och stod och skrek vid dörren i 10 minuter. Det var bara att låta honom skrika och gråta vid dörren för det fanns inget jag kunde göra för att stoppa honom. Sedan kom han till mig och ville vara nära medan han berättade att han var ledsen. Min älskade kämpe med stora tårar som rullade ner för kinderna.

Idag har vi även haft lyxen att två clowner kom hem till oss. Då den ena clownen varit hos oss tre gånger nu märkte man att Basti kände igen honom och lekte med honom. Lika ledsen och arg som han kan vara lika glad var han när clownerna var här. Det är världens bästa medicin med clowner och terapihundar måste jag säga och sådan lyx i en sådan här situation att de kommer hem till oss.

Annars tar vi det mest lugnt idag, har varit saker mer eller mindre hela veckan så då kan det vara skönt att bara vara hemma utan krav och måsten. Jag sov hos Basti i natt och det blir en väldigt upphackad sömn då han ska äta yoghurt i tid och otid. Har försökt att lura honom med att den kommer sen men det går han inte på. Även när clownerna var här idag ville han ha yoghurt och kunde inte vänta, så det var bara att hämta den och ge honom samtidigt som han var med clownerna. Precis innan de skulle gå hem blev han väldigt trött och ville då visa sin platta istället för att göra andra saker med clownerna. Han vet vad han vill vår kille vilket är på gott och ont.

2 reaktioner på ”Humörsvängningar fortsätter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s