Händelserik dag

Efter en natts sömn åkte jag till Solna för att fixa mina naglar. Jag satt och lyssnade på en annan kvinna som pratade om sitt barn i Bastis ålder och hur jobbigt det är med barn i trots åldern. Jag har ett barn som kanske är i trotsåldern men det märks inte av kortisonet som tagit över honom och gjort honom till ett monster, vi får se om hans trotsålder kommer fram sen.

När naglarna var klara mötte jag en vän för lunch och även andra tidigare kollegor. Det är skönt att träffa andra vuxna ibland även om det känns som jag bara är på besök från min cancerbubbla. Jag märker att väldigt mycket handlar om cancer just nu och det är svårt ibland att prata om annat, men det är kanske förståeligt då detta är något vi lever med 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Mötte upp Basti och Micke i stan för en fika på Mr Cake där till och med Basti smakade på bullen. Annars äter han nästan bara yoghurt och på förmiddagen hade han ätit fem skålar yoghurt, vilket känns helt galet.

Det blev ytterligare egentid för mig idag med att tona håret hemma och därefter mötte jag upp en annan mamma till ett barn med cancer. Vi har fått kontakt via socialamedier och därefter träffats på avdelning 12 vid något tillfälle, men nu ska vi förhoppningsvis dra igång ett projekt som kan bli riktigt bra om vi lyckas 😊

4 reaktioner på ”Händelserik dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s