Trött

Jag somnade med Basti i hans rum vid 22-tiden igår och var nöjd över att han somnade så snabbt. Han hade sovit någon timme redan innan i sin säng men vaknat igen. Sedan vaknade han vid 00.30 och ville ha yoghurt och mjölk som han skulle äta på brickan i sängen, det var bara att gå upp och fixa. Vi somnade om efter ett tag då han ätit upp yoghurten, men kl 02 ringde klockan igen för mediciner. Sedan vaknade han vid 03.30 för mer yoghurt och mjölk. Han åt upp det och jag gick ut med brickan innan vi somnade igen. Sedan vaknade han vid 5 och skulle titta på barnprogram på sin telefon och efter 10 minuter ville han ha en smörgås. Jag försökte säga att jag hämtar den snart men då puttar han på mig och säger ner, så det var bara att gå och göra en smörgås. Han åt en tugga av skinkan sen ville han inte ha mer. Sedan ville han ha glass, men jag sa att den var slut vilket resulterade i att han började skrika efter Micke. Efter några minuter tystnade han som tur var. Sedan såg han tårta på något program och ville ha, det blev samma hantering som med glassen. Därefter ville han ha yoghurt igen som jag denna gång hämtade i en mugg med sugrör vilket inte dög först då han ville äta med sked, men lyckades övertala honom att testa. Vi somnade igen vid ca 06.45 och sedan ringde klockan vid 8 igen för mediciner. Det är kortisonet som gör att hans beteende förändras på detta sätt och gör honom till ett litet matmonster dygnet runt. Kan säga att jag är ganska trött just nu och känner inte alls för att gå iväg till sjukgymnasten.

2 reaktioner på ”Trött

  1. Usch, sitter i soffan och skrattar för mig själv. Vi har också varit i precis samma situation, kortisonhunger ….. temperament…. avsaknad av tålamod. Även denna period går över!! Andas och ta timme för timme!!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s