Klok

Basti är en klok kille som har koll på vad han vill och vad som händer. Det är roligt att umgås med honom då han trots sin ålder går att resonera med och skämta med plus att han har ett väldigt bra minne. En kväll satt vi och pratade om att han varit i min mage tidigare och kom då även in på att jag varit i mormors mage. Han lyssnade men sa inte så mycket just då. På morgon efter när vi åt frukost började han berätta för oss att han varit i min mage och jag i mormors. Vår älskade unge hade säkert funderat på detta och hade inte släppt det till dagen efter. Jag kunde inte hålla mig för skratt när han berättade detta samtidigt som han såg allvarlig och bestämd ut, så himla lillgammal är vår kille. Ett annat exempel är hur han sett mig dra skeden på tallrikens kant när jag ger honom yoghurt och han gör direkt likadant. Det är många fördelar med att han är så klok men en nackdel är att han direkt förstår på kvällen när sprutan väntar och att det då kommer göra ont, om han inte hade haft så bra minne hade han inte behövt vara orolig så länge.

Idag fick vi besök av farmor som gett sig ut i snöovädret. Vi följde henne till Östra station och fortsatte till Humlegården. Jag tyckte att vi skulle inhandla en pulka som vi kan åka tillsammans med honom på, men Basti ville hellre vara i lekparken. Då parkleken lånar ut pulkor och jag inte gav mig testade Micke att åka pulka med Basti, men han blev inte imponerad utan ville bara åka en gång. Trots att han hade mycket kläder på sig verkar det som han snabbt blev kall så vi var inte ute så länge.

En reaktion på ”Klok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s