Blek

Basti är väldigt blek just nu och ofta väldigt trött. Han har lite energi emellanåt men den försvinner ganska snabbt. Han tycker det är skönt att vara i vagnen men orkar inte leka ute. Det är tråkigt att se honom orkeslös men hoppas att energin kommer tillbaka snart. Vi får även se på måndag hur hans blodvärden är då han som sagt är väldigt blek just nu. När han sitter jämte någon annan blir det ännu tydligare att han nästan är som ett litet spöke.

Idag har vi kollat i lite affärer med mormor vilket är mysigt. Vi får passa på att mysa när mormor och morfar är här då de inte bor så nära. Det blir även en avlastning för mig och Micke när vi får hjälp med Basti.

Märker att det inte bara är Basti som är trött just nu utan även min energi går upp och ner. Det gäller att försöka få en bra balans och hitta saker som ger energi, att vi snart ska åka iväg ger energi just nu till att orka när det är tufft. Jag är inte riktigt van vid denna trötthet i huvudet men måste bli bättre snart och att prata med psykolog och få tips av sjukgymnast hoppas jag också ska ge resultat för energin.

4 reaktioner på ”Blek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s