Clownmedicin 2

Efter ett besök på Ikea stressade vi hem då vi skulle få besök av clowner idag. Det var en positiv överraskning när de ringde imorse och frågade om de fick komma hit. Jag trodde bara att de skulle komma en gång på besök så att de ville komma igen var väldigt glädjande. Två clowner väntade på oss när vi kom hem och Basti hade somnat i bilen men när han märkte vilka som var här blev han snabbt glad och sprang runt och lekte med dem. Vi fick många svärd och morfar fick även en hatt men det imponerade inte på Basti. Han ville hellre springa omkring och jaga clownerna.

Igår fick jag meddelande om att Barncancerfonden Stockholm Gotland har bestämt att de ska finansiera ett kök till avdelning 12 på Nya Karolinska sjukhuset. Det är jätte bra att de ska lösa den situation som uppstått där vi inte haft möjlighet att laga mat när vi varit inlagda, men samtidigt hade jag gärna sett att detta var något man tänkt på eller åtgärdat från sjukhusets sida. Jag förstår inte hur de tänkt när de byggde sjukhuset. Nu vill även Barncancerfonden få in pengar för att finansiera ett lekrum till barnen på avdelningen. Då barnen har cytostatika eller vid endel andra behandlingar får de inte lämna avdelningen och då är det jätte viktigt att de har någonstans att leka för att få vara barn när de orkar.

Bastis nya sak som han vill äta just nu är yoghurt. Han tar ingen hänsyn till vilken tid det är på dygnet utan vid fyra i natt skulle han ha yoghurt i sängen. Han gick inte med på att jag skulle mata honom utan han skulle äta själv. Då jag bara såg hur kladdig hela sängen skull bli om jag gick med på detta sa jag nej, men då han skrek väldigt mycket fick vi lösa det tillsammans alla tre och då gick det bra. Tillsammans klarar vi det mesta även om det är tufft ❤️

En reaktion på ”Clownmedicin 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s