Olika men ändå lika

Några är rika medan några är fattiga. Några bor i förorten medan några bor i stan. Några gillar sport medan några gillar teater. Några är gifta medan några är separerade. Några har stora familjer och några är ensamma. Det finns väldigt många olika människor som går in på avdelning 12 på NKS, men därinne är vi alla lika. Där har vi en sak gemensamt som står över alla olikheter och det är våra kämpande barn som fightas mot cancern. Cancern är vår gemensamma fiende som vi ska bekämpa!

När vi är på sjukhuset känns det väldigt naturligt att prata med andra om våra livsöden. Vi blir ofta väldigt privata med främmande människor och pratar om sådant vi aldrig skulle pratat om med någon i vår närhet. Våra kämpar bryter barriärerna och vi är alla lika. Vi är alla exempelvis rädda, arga, frågande och glada trots våra olikheter. Vi förstår varandra på ett sätt som jag tror är omöjligt att göra om man inte varit i den här situationen. Det är skönt att veta att man inte är ensam och att när vi går in på avdelning 12 försvinner våra olikheter och vi har endast ett gemensamt mål. Vi ska kämpa mot cancern!

Är så tacksamma för att vi är ett lag med många supportrar som är viktiga för framgång ❤️ Era hejarop hjälper oss verkligen!

3 reaktioner på ”Olika men ändå lika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s