Lek

Idag fick vi besök av Siri med familj vilket var jätte uppskattat av oss alla men känns annorlunda att ses utanför sjukhuset. Så skönt att kunna få sitta hemma i vår soffa och prata medan barnen lekte och vi kunde höra deras skratt, den glädjen vill man höra varje dag. Är härligt att vi lärt känna så många fina människor i början av den här resan och att vi har så mycket gemensamt. Jag hoppas att denna nyvunna vänskap kommer vara länge ❤️

Jag hade laddat för att träna första gången idag men när jag tittade i appen var passet inställt. Blev så besviken när jag laddat och precis skulle gå till bussen för detta pass. Som tur var lyckades jag komma iväg till gymmet iallafall, det kändes inte så fokuserat och resultatinriktat men kom iväg vilket är ett steg i rätt riktning.

Läste en artikel i Aftonbladet om Nya Karolinska Sjukhuset idag och att det inte är barnanpassat vilket jag tyvärr bara kan hålla med om. Det är tråkigt för alla barn att det är på detta sätt som jag tidigare visat i ett inlägg. Man ska då komma ihåg att barnonkologiavdelningen är mer barnanpassad än övriga barnavdelningar och den är som ni sett inte särskilt barnanpassad. Alla dessa pengar som lagts på att bygga detta sjukhus som har en fin yta men det är insidan och funktionen som man önskat vore så mycket bättre. Förstår inte hur de som ligger bakom NKS tänkte.

https://kampabasticom.files.wordpress.com/2018/02/img_0961.mov

Ikväll när hemsjukvården kom möttes de av indianer och poliser som jagade lejon och tjuvar. Skönt att personalen tog det på rätt sätt och busade med honom samtidigt som han emellanåt fick hjälpa till med att vända blodproverna och trycka in saker i slangen.

En reaktion på ”Lek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s