Kalas

Bastis framsteg visade sig även igår när vi var på kalas för att fira hans farbror. Han är snabbt orädd trots att det var många han inte träffat eller det var ett tag sedan de sågs. Han gillar att få uppmärksamhet vår lilla kille, så har han varit ända sedan han var liten. När han mådde dåligt ville han bara sova och inte få folks uppmärksamhet men nu när han mår bättre är uppmärksamhet inget han undviker.

Innan kalaset skulle Basti och Micke handla i affären. Men det slutade med lek på gården och i snön trots att Basti inte var klädd för det till en början. Vi löste det dock genom att kasta ner mer kläder från balkongen så kunde de busa ordentligt. Det är inte många gånger sedan han blev sjuk som han vill leka ute utan oftast har han bara velat åka vagn.

Det var så märkligt igår kväll att det inte kom några sköterskor och Basti somnade vid halv åtta i soffan. Sedan bar vi in honom i sin säng där han sov vidare till 1 innan han skulle upp och mysa. Efter någon timme till kunde han sova med mig i vår säng vilket gick så mycket bättre utan alla hans sladdar. Jag hade ställt klockan på 8.30 imorse men Basti vaknade 6.30 vilket är väldigt ovanligt nuförtiden. Det Basti vill ha när han vaknar är inte smörgås eller yoghurt utan kokt korv. Är verkligen en speciell kille i en speciell värld just nu ❤️

2 reaktioner på ”Kalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s