Framsteg

Vi har lyckats ge Basti mer sondmat ett par dagar nu vilket innebär att vi ska testa att ge honom näring i blodet bara varannan dag. Detta innebär att Basti kommer slippa sin ryggsäck ibland vilket känns skönt! Samtidigt funderar man på hur länge det kommer att vara då vi hela tiden fått bakslag tidigare, men nu kanske det vänt på riktigt? Detta blir första kvällen sen vi kom hem som hemsjukvården inte kommer hit, lite märklig känsla.

Basti fick även prata med två kompisar från förskolan idag. Till en början var han lite avvaktande men efter ett tag när kompisarna börjat tröttna så ville Basti inte lägga på. Han blev så arg och ville ringa upp igen, men jag hoppas att de snart kan prata igen och förhoppningsvis träffas om vi besöker förskolan i veckan.

4 reaktioner på ”Framsteg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s