En bra dag

Basti hade en väldigt bra dag igår. Trots att han inte sovit många timmar var det fullt ös redan från hemsjukvårdens besök på morgonen. De busade med honom så han ropade mera mera hela tiden samtidigt som han skrattade glatt. Basti har verkligen börjat tröttna på mig och Micke så alla som kommer på besök är extra intressanta och roliga om man leker lite med honom.

Efter att hemsjukvården tillslut fått gå för Basti och vi stod i fönstret och vinkat till dem skulle vi leka affär. Basti handlade av mig och betalade med sina pengar som låg i plånboken som dinglade i en väska runt hans hals. Han handlade väldigt mycket och det är så underbart att se att han vill leka. Han har haft en väldigt trött vecka då han bara velat ligga i soffan och kollat på paddan och ätit ett par dagar. Jag tror det varit en kombination av smärta men framförallt att kortisonet gjort honom så stor vilket lett till svårigheter att röra sig. Har även märkt att hans balans varit sämre några dagar och han har blivit så ledsen och besviken när han trillat.

På eftermiddagen körde vi en favorit i repris då farfaster hämtade mig och Basti för att åka hem till dem för mat och fredagsmys. Micke var ute på stan med sina syskon för att fira deras yngsta bror.

Att se Basti springa runt och busa hos farfaster är underbart att se. Eftersom hans mun går i ett då han mår bra blir det en hel del skratt för oss alla och att skratta mår vi alla bra av ❤️ Basti somnade inte förrän vid 01 i natt så nu återstår det att se hur länge han sover och hur dagen blir. Själv har jag svårt att sova efter att klockan ringer vid åtta för medicin då hemsjukvården ska komma mellan 8-10 för jag är rädd att missa att de ringer på porttelefonen dessutom har jag väldigt svårt att inte fixa iordning i de rum som hemsjukvården ser. Jag vill inte uppfattas som stökig..

2 reaktioner på ”En bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s