Överraskningsdejt

Jag kom hem från sjukhuset med Basti tunt 15.45 och undrade varför Micke hade klätt upp sig. Jag frågade om han skulle iväg och han tittade på mig som om jag vore lite knäpp, vi ska på middag kl 18 blev hans svar. Jag hade inte alls koll på detta utan trodde vi skulle ha en mysig kväll hemma med svärmor efter allt som hänt idag så jag hade inte ens prioriterat att duscha. Men jag hoppade in i duschen och tänkte att det blir nog bra trots att jag inte var inställd på det och jag visste inte vad jag skulle ha för kläder då jag är van vid myskläder.Det var så mysigt med en kväll som jag inte hade förväntat mig. Vi skrattade som tidigare och det var precis vad vi behövde för att fylla på med energi. Trots att livet är tufft och Basti mår som han gör var det så skönt att släppa allt för ett par timmar. Vi åt middag på ett mysigt ställe och därefter gick vi hela vägen hem då det var 12 minuter till att bussen skulle gå. Vilken kväll det blev med alla skratt och påfyllnad av kärlek ❤️ Vi är trots allt något mer än föräldrar och ”vårdare” till Basti.

4 reaktioner på ”Överraskningsdejt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s