Alla ❤️-dag

För fem år sedan var vi i Barcelona och Micke frågade om jag ville dela mitt liv med honom. Det var en underbar dag då vi firade på en romantisk restaurang och det kändes inte som det fanns några problem i världen som kunde stoppa oss.

Sedan den dagen har livet gått upp och ner. Vi har lärt oss att inte ta något för givet och att njuta av alla stunder. Det viktigaste vi har är varandra och vår älskade kämpe. Vi måste alltid jobba med vår relation och särskilt när den sätts på prov genom livets svårigheter. För fem år sedan kunde vi aldrig drömma om att vi skulle fira en alla hjärtans dag på barnonkologen genom att ge vår älskade son en dos av cellgifter som vi vet att han mår så dåligt av. Men vi gör det här tillsammans som en familj och därför kommer det bli bra. Vi ska dock inte ta något för givet utan jobba varje dag för att göra vårt bästa även när vi är trötta och slitna.

Jag har turen att ha träffat en underbar man som tar hand om mig och Basti på bästa sätt. Han ser vad vi behöver och gör allt för att vi ska få det. Är så tacksam att det är vi ❤️

Vill även passa på att tacka för all kärlek och omtanke som ni visar oss i den här situationen. 💕

4 reaktioner på ”Alla ❤️-dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s