Tårar

Basti sover i soffan med sin Vargis. Man ser hans uppsvullna mage under filten och ser hur han är spänd i ansiktet. Han vaknar och kudden är helt blöt av hans svett. Basti försöker sätta sig upp i soffan men kroppen orkar inte riktigt, han känns lite kallsvettig och skakar lite lätt medan Micke hjälper honom upp. Han vill ha smörgås med skinka, men tar upp skinkan och tar en stor tugga av den innan han vill mata Vargis.

Jag tittar på honom och känner hur ögonen fylls av tårar. Min älskade son är så besvärad av sin uppblåsta mage och säger att han har ont i magen och benen. Jag har de senaste dagarna noterat att han är uppsvullen i ansiktet, även om jag inte tänkt på det då jag tittar på honom så har de senaste fotona påmint mig om detta. Min söta lilla kille har förändrats till det yttre på många sätt de senaste månaderna och det är smärtsamt att se. Det är inte det yttre i sig som är smärtsamt utan vad det symboliserar i den kamp som Basti för och den smärta han tvingas uppleva. Han är så liten men har redan varit med om mer än de flesta tvingas vara med om under ett helt liv. Men min älskade kämpe har inte förändrats på insidan då han fortfarande är världens finaste kille med ett hjärta av guld!

5 reaktioner på ”Tårar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s