Smörgås

Han somnade vid 20.30 igår men vaknade igen vid 22 och ville ha smörgås och mjölk. Jag hämtade det till sängen och artig som han oftast är tackade han mig. Han drack lite av sin mjölk och började sticka ena fingret i smörgåsen för att få upp lite smör. Han smakade på smöret som fastnat på fingret och smackade samtidigt som han såg nöjd ut. Så här gjorde han i säkert 20 minuter och var nöjd hela tiden men tyckte mitt förslag att bita i brödet var en dum idé. Min älskade Basti är verkligen speciell ❤️

Han försökte somna men hade ibland ont i magen, ibland i benen och ibland blev det obehagligt när han fastnade i slangen. Basti somnade inte förrän vid 2 i natt då han verkade få ro i kroppen utan obehag.

Igår gjorde vi typ ingenting, låg i soffan och tittade på TV och lekte lite emellanåt och läste bok, men Basti orkar inte mycket utan sover ofta. Även om han är vaken mycket på dagen har han svårt att somna i sängen, men Basti får styra våra tider. Faster, farbror och Frans kom förbi en sväng igår. När hon ringde kände jag först stressen av att jag borde duschat, städat och ha andra kläder på mig, men släppte det och sa att de fick komma förbi. Det var jätte mysigt med ett spontan besök och det gick ju bra trots att jag och hemmet såg ut som det gjorde.

3 reaktioner på ”Smörgås

  1. Du var vacker som en dag och ert hem känns alltid så mysigt och fint ❤️
    Men oavsett villket så är det ju er vi vill hänga med och inte gå inspektion 😂😘

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s