Clownmedicin

Har ni någon portkod frågade clownen när hon ringde igår. ”Nä ni får trycka på Stattin” svarar jag. Efter ett tag när porttelefonen inte ringt åkte jag ner för att se vart de tog vägen och då möts jag av två clowner utanför dörren. ”Vi letade efter Statyn som vi skulle trycka på..” Vilken tur jag gick ner och mötte dem för annars hade vi kanske fortfarande haft två clowner utanför porten.

Basti låg och sov när de ringde och sa att de var här. Det är inte alltid Basti blir så nöjd när man väcker honom med då jag sa att clownerna var här vaknade han till. Han var blyg till en början och verkade tycka att det var lite konstigt att clownerna från sjukhuset var hemma hos honom. Men sedan släppte det och Basti ville ha svärd direkt till såpbubblorna och lekte här hemma med dem. Han är inte så imponerad av ballonghundar längre men ballonger som flyger iväg var toppen och efter ett tag skulle även hans leksaker vara med och leka. Underbart att se glädjen och höra hans skratt samtidigt som han gick runt i vardagsrummet. Det är sådan lyx att clownerna kom hem till oss! Fortsätt att stödja clownmedicin om ni har möjlighet för det är verkligen den bästa medicinen för barn och äldre.

På kvällen bestämdes det i sista stund att Micke skulle gå på ishockey med sin två bröder. Är glad för Mickes skull att han kom iväg för han var så nöjd när han kom hem trots att deras lag förlorade.

Jag hade ställt in mig på en kväll hemma med Basti med då ringde Mickes faster och sedan kom hon och hämtade oss. Det var en mysig kväll med mat och mys i soffan framför TVn. Basti var på bra humör och sprang omkring lite och busade. Han är så underbar vår kille när han pratar så mycket vilket resulterade i att vi skrattade så vi grät och Basti är supernöjd av att kunna glädja oss. Det blev helt enkelt en toppen fredag!

Basti orkar inte leka så långa stunder just nu utan att bli trött. Men vi tar det i hans takt och när han vill vila eller sova så får han göra det utan några krav eller att vi försöker att hålla några rutiner. Basti somnade vid 23.30 igår men har sovit hela natten och sover fortfarande vid 9.15. Vi får hoppas på en bra lördag. Blev en underbar start med OS-guld för Kalla! Blir inspirerad av alla idrottare och deras enorma prestationer.

2 reaktioner på ”Clownmedicin

  1. Härligt! Man blir så glad när man tittar på videon med Basti och clownerna😊 Jag skulle lämna kommentar på inlägget med att vara hemma, men glömde att trycka på skicka. Jag tycker det är självklart att ni är hemma. Ni är ju alla drabbade av Bastis sjukdom. Och ni är alla tre kämpar och mina hjältar❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s