Jobbet

Basti ville inte alls sova inatt utan somnade först med Micke vid 4-tiden, detta resulterade i att han sov till ca 13 idag. Det kan vara så att det är kortisonet som gjorde honom pigg igår kväll, får se hur natten blir.

Jag har varit och träffat en fin vän idag som var på besök från Umeå. Både vi och Basti fick paket, så himla fint. Två dagar med vänner och tid för att bara prata är väldigt mysigt. Jag uppskattar sådan tid då man lätt blir isolerad från vardagen som pågår för alla andra då vi inte träffar så mycket människor som vi är vana vid. Fick en fin film hemifrån som visade hur Micke och Basti busade och hur Basti nästan sprang!

Efter lunchen begav jag mig till mitt jobb på Jusek, har inte varit där sedan dagen då vi fick samtalet om Bastis sjukdom den 26 oktober. Att använda sin blipp som jag tidigare gjort nästan varje dag kändes så märkligt. När jag gick in i hissen glömde jag bort för ett tag vilken våning jag skulle till, visst är det konstigt att något så naturligt kan kännas så främmande. Även att se mitt rum med mitt namn på och allt annat var konstigt. Det var roligt att träffa många kollegor som jag inte träffat sedan den dagen då vi var på internat. Är ett par kollegor som besökt mig på sjukhuset så jag har fått lite uppdateringar för det är så svårt att släppa allt helt. Är väldigt tacksam för deras stöttning!

Under tiden vi åt middag tillsammans fick jag filmer och bilder på Basti som hälsade på hos sin faster. Tydligen har Bastis humör inte varit det bästa på kvällen och han har gråtit mycket utan egentligen orsak. De bytte även nål ikväll i hans port och började ge blodförtunnande med spruta i Bastis ben, detta gick bra även om det var läskigt. Nu väntar antagligen flera veckor med dessa sprutor på kvällarna, stackars kämpe ❤️ som tur är väntar både paket från min vän och plåster från mormor och morfar som kom med posten idag. Jag hoppas det ger glädje till vår kämpe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s