En glimt av tidigare liv

Dagen började med att Micke väckte mig då han inte fått sova på hela natten eftersom Basti hållit honom vaken för att han var pigg. Detta ledde till att jag och Basti åkte ensamma till sjukhuset för att prata med läkaren och få cellgifter. Basti fick halva dosen vincristin som cellgifterna heter med anledning av att han mått så dåligt av dem tidigare.

Pratade med en mamma i lekrummet som berättade att denna fas vi gick in i idag är en av de tuffaste med många doser vinkristin och olika typer av kortison. Detta har jag hört även av andra föräldrar tidigare så det är inte med glädje vi påbörjar den här perioden men det är bara att kämpa och göra det bästa av situationen.

Efter att ha lämnat Basti hemma åkte jag in till stan för att lyssna på en fantastisk vän som skrivit en bok. Att komma från sjukhuset till miljön med alla som jobbar kändes lite läskigt nästan. Trots att det gått relativt kort tid sedan jag jobbade så kändes det som en evighet. Märkte även att min koncentrations förmåga inte funkar som den brukar, men det blir förhoppningsvis bättre.

Avslutade dagen med middag tillsammans med min vän på stan. Är mysigt med egentid ibland och att få prata om allt mellan himmel och jord även om det innebär att jag nu är väldigt trött och hoppas på en lugn natt.

En reaktion på ”En glimt av tidigare liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s