”Min mamma”

Han vaknade vid 9.30 full med energi och med lite mer färg i ansiktet än igår kväll. Han busade med sköterskorna som kopplade från droppet, men vid 10.45 var energin låg igen och han ville sova. Vi la oss i soffan för att lyssna på musik och han låg på mitt bröst och tittade på mig samtidigt som han sa min mamma med ett nöjt ansikte. Han la ned huvudet på bröstet igen och upprepade min mamma tills jag märkte att han slumrade till. Denna kille ger mig så mycket kärlek och jag blir helt varm i kroppen av att tänka på att även han måste känna min ändlösa kärlek till honom och att han känner sig trygg. Önskar att alla barn fick uppleva denna kärlek och trygghet vilket jag tyvärr vet inte är fallet.

Jag och Micke får dela Bastis kärlek med många vilket jag är så tacksam för. Att få så mycket kärlek och kunna ta emot den samtidigt som han sprider kärleken vidare är underbart ❤️

Det finns en som får extra mycket kärlek av Basti och som ger honom en enorm trygghet särskilt nu och det är hans följeslagare Vargis. När vi gav Basti vargis var han väldigt liten och jag var osäker på om Basti skulle acceptera honom och vilja ha ett gosedjur/snuttetrasa. Kärlek uppstod från Basti direkt och utan Vargis vet jag inte hur han skulle klara denna resan. Vargis är med jämt och överallt, han är med vid provtagning, i operationssalen, vid uppvaket, under lekstunderna och självklart när Basti ska vila. Vargis har fått många plåster och en elektrod på huvudet under den här resan och fler lär det säkert bli. Denna kärlek Basti känner för Vargis är så fin och jag hoppas att Vargis klarar hela resan med oss utan att försvinna eller gå sönder.

Det är många som följer vår resa och det värmer mitt hjärta. Ni får ta del av hur vi har det med våra upp- och nedgångar med alla känslor och energier som finns för tillfället. Jag uppskattar verkligen alla som hör av sig på olika sätt för även om ni blir uppdaterade via bloggen om vår vardag är det fint med personlig kontakt i alla former. Har fått höra av några att det är svårt att veta vad man ska säga eller skriva då man redan vet hur vi har det och då kan det kännas dumt att fråga men snälla fortsätt höra av er till mig. Dagarna hemma blir ibland lite väl långa när man är van att vara social med andra i vanliga fall ❤️

5 reaktioner på ””Min mamma”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s