Andra som också drabbats

Idag trotsade vi tröttheten och vädret och begav oss återigen mot Djurgården för att köpa de sista årskorten från Ellas hjältar på Junibacken. Ser fram emot att utnyttja alla årskort och inträden nu framöver.

Trots att det var kallt gick vi till en affär för att prova badkläder inför resan. Det visade sig att det var halva priset på nästan alla badkläder så jag tog några stycken för att prova olika modeller när kläderna ändå skulle av. Medan jag står i provhytten hör jag hur någon pratar med en kund om onkologi. Basti gick omkring bland badkläderna utan att hålla i sig under några minuter, tror inte ni förstår hur stort det är och känns! Sedan hör jag hur mannen som arbetade i butiken börjar pratar med Micke och Basti om Bastis diagnos mm och det visar sig att hans son också haft leukemi och blev färdigbehandlad nyligen. Vi stod och pratade ett tag med honom om livet med cancer. Tänk vad många som drabbas av denna hemska sjukdom.

Efter detta besök i affären gick vi och åt hamburgare. Basti smakade hamburgarna och dippade pommes i vitlökssås. När vi sedan kom hem åt han 1,5 isglass. Två stora framsteg idag alltså både med maten och att han ville gå. Det känns så fruktansvärt tråkigt då att åka in till sjukhuset imorgon igen för att ge honom nya cellgifter och att det är den sorten som gett honom de flesta biverkningarna. Läkaren ringde när jag stod i kassan på Junibacken och berättade att de beställt en halvdos av cellgifterna till Basti då han tål dem så dåligt. Kändes konstigt att stå där i kassan för att köpa årskort som är så positivt och samtidigt prata om något som är så hemskt som kommer bryta ner vår kille igen. Men nu har vi i alla fall sett att han kan komma igen efter ett tag så att han inte går nu innebär inte att det kommer vara så för alltid.

En reaktion på ”Andra som också drabbats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s